Ivoclar Ivotion

Met de lancering van het Ivotion Denture System biedt Ivoclar een complete digitale workflow aan voor het vervaardigen van uitneembare gebitsprothesen.  De workflow combineert procesoplossingen met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën.  
Met als hoogtepunt de innovatieve CAD / CAM disc Ivotion, waarmee individuele monolithische prothesen in één ononderbroken freesproces kan worden vervaardigd.

 

Het Ivotion Denture System is een compleet proces voor de vervaardiging vandigitale uitneembare protheses. De beproefde volledige protheses, hoogwaardige materialen en geavanceerde technologiëen maakt Ivotion Denture System bijzonder. Ivotion, het nieuwe monolithische disc, zorgt voor een revolutionaire doorbraak in de productie van uitneembare prothesen.  Met een efficiënte workflow - van patiënt advies (IvoSmile),klinische behandelstappen, intuïtieve CAD- design (3Shape) , de monolithische disc (Ivotion) en de gepatenteerde freesstechniek (PrograMill) tot en met nazorg.  De gecoördineerde workflow zorgt voor snelle, voorspelbare en betrouwbare resultaten.

 

 

Het draait allemaal om Ivotion

De innovatieve Ivotion disc is het middelpunt van Ivotion Denture System.  De tweekleurige CAD / CAM- disc wordt gebruikt voor de productie van monolithische volledige gebitsprothesen. Eén disc - twee materialen: Ivotion bestaat uit een beproefd tandmateriaal en een hoogwaardig prothese basismateriaal.  De unieke Shell geometry bevindt zich in het paneel. Het is het hart van Ivotion.  Dedriedimensionale tand en tandboogstructuur, is gebaseerd op de bestaande patiëntsituaties Het definieert de overgang tussen de tand en de prothesebasis van de disc.  Voor het ontwerpen van de prothese is de CAD-software 3Shape Dental System 2020 geïntegreerd, specifieke aanpassingen zijn mogelijk met de Ivotion tandbibliotheek: morphing-tools, set-up-functies en nieuwe gingivaontwerpen zijn beschikbaar , gebaseerd op de gegevens van beproefde volledige protheses.  Efficiënte ontwerpstrategieën bieden de vrijheid om de vorm van individuele tanden aan te passen en op maat te maken voor de patiënt. 

 

Éen dics – Éen keer frezen  - Éen prothese  

Nadat het ontwerp is gemaakt, wordt de prothese monolithisch vervaardigd uit slechts één disc- de Ivotion. De prothese wordt gemaakt in een snel, ononderbroken freesproces.  Dit is de sleutel tot verbazingwekkende efficiëntie,: individuele monolithische volledige gebitsprothesen vanuit één enkele disc. Dankzij Ivotion en de geavanceerde technologieën is er slechts één handmatige stap nog nodig: - de gefreesde prothese hoeft alleen nog gepolijst te worden.  Dit maakt het Ivotion Denture System snel en efficiënt.

 

Overtuigend voor praktijk, laboratorium en patiënt

Met het Ivotion Denture System zet Ivoclar zijn succesvolle producten, fascinerende volledige prothesen , voort en richt zich nu op Digital Denture.  IvotionDenture System heeft de potentie om uitneembare prothese definitief te veranderen.  Tandartsen, tandtechnici en patiënten profiteren van de hoogwaardige digitale processen en tientallen jaren ervaring op het gebied van uitneembare protheses - digitaal, slim en efficiënt.