Improdent officieel verdeler SprintRay

 

We zijn verheugd aan te kondigen dat Improdent officieel verdeler is van SprintRay in Belgie.  

Nog even een geheugensteuntje wie SprintRay is en wat ze doen?

SprintRay is een technologiebedrijf dat end-to-end 3D-printecosystemen bouwt voor tandheelkundig professionalsOmdat ze het ontwerp, de productie en de ondersteuning van alle producten beheersen, bevindt SprintRay zich in een unieke positie om volledige oplossingen voor additieve productie te bieden die zowel geavanceerd als gebruiksvriendelijk zijn.

Digitale tandheelkunde op z'n best aldus!

Alle producten van SprintRay zijn gebouwd om samen te werken en creëren kansen voor samenwerking, innovatie met uitstekende klinische resultaten. 
Van ontwerp tot print tot nabewerking, alles heel efficient!

Usain Bolt is Global Brand Ambassador, 's werelds snelste man en algemeen beschouwd als de grootste sprinter aller tijden.  Hij zal Sprintray vertegenwoordigen en helpen de toegang tot hoogwaardige, digitale tandheelkundige zorg op wereldwijde schaal uit te breiden.  

Sprintray en Usain Bolt

Usain Bolt

“Ik ben er trots op om SprintRay en collega-Sprinters, zoals we onszelf noemen, te vertegenwoordigen en samen te werken. Dit is een bedrijf dat klaar staat om de digitale tandheelkundige industrie op wereldschaal te transformeren”, aldus Usain Bolt. “Dit initiatief is bedoeld om een ​​zeer kritieke en onvervulde behoefte aan verbeteringen in de toegang tot tandheelkundige zorg over de hele wereld te versnellen, te beginnen met Jamaica, waar er minder dan één tandarts is voor elke 100.000 inwoners. Ik kijk ernaar uit om met SprintRay samen te werken om elke burger van deze planeet vertrouwen en de best mogelijke glimlach te geven.”