Sinds 2001 verdeler van producten voor de dentale sector

 

Digitale Tandheelkunde: info & Demodag met de intra-orale scanner Medit i500 / Exocad

Bent u nog mee?

Als u kijkt naar welke digitale toepassingen er recent in de dentale sector bijgekomen zijn, dan kunnen we zeker spreken van een bos met veel bomen. Wil dat zeggen dat vandaag elke praktijk een intra-orale scanner gebruikt of dat alle implantwerken via een 100% ‘digitale workflow’ vervaardigd worden? Zeker niet!

Maar het staat wel vast dat er elke dag meer intra-orale scans genomen worden en dat tandartsen vaker planningssoftware gebruiken om het beste eindresultaat te bekomen.

Tijdens de info- & demodag bekijken we nieuwe mogelijkheden en de voordelen die deze met zich meebrengen. Wat is er allemaal haalbaar en wat zijn de valkuilen? In welke mate kan een digitale toepassing de manier van werken in uw praktijk eenvoudiger maken?

Aan de hand van diverse getuigenissen, praktische voorbeelden en live demo’s met de Medit i500 intra-orale scanner, Exocad Smile Creator en planningssoftware geven we een overzicht van wat vandaag mogelijk is. Waarom kan digitalisatie zorgen voor groei en hoe ga je te werk met scanbody's?

Digitale tandheelkunde: we geven praktische tips, staan stil bij wat nog niet lukt en bespreken de beperkingen.

Improdent neemt haar verantwoordelijkheid om het Coronavirus te helpen indijken. We nemen tal van extra maatregelen om deze dag veilig te laten doorgaan. Uiteraard volgen we de situatie verder op de voet en passen ons aan aan de nieuwe Corona-maatregelen.

Datum en Tijd
do 28 januari 2021
14 tot 18 uur

Locatie
d-hotel
Abdijmolenweg 1
8510 Kortrijk

Bestel via onderstaand formulier tickets voor het event